Storstädning inför kalas

God förmiddag gott folk, välkomna hit! Hoppas att ni mår bra och har en bra dag hittills. Såhär innan helgen tänkte jag ta tillfället i akt och skriva ett inlägg till er, ett inlägg som kommer handla om ett städföretag i Uppsala. Företaget heter Bra Vård SAVO AB och har hjälpt mig med storstädning vid ett par tillfällen.

Att hitta med städningen är något som jag ofta har ganska svårt med, speciellt när det är dags för storstädning inför något speciellt. Jag vill nämligen alltid storstäda innan kalas, fester och liknande men hinner inte alltid. Därför vände jag mig för ett tag sedan till detta städföretag i Uppsala, för att se om de kunde ge mig den hjälpen jag behövde. De kunde komma och hjälpa mig på kort varsel, vilket var väldigt skönt. De kom hem till mig och skötte en riktigt organiserad och bra storstädning, tack vare dem blev min lägenhet fort skinande ren. Så bra arbete som de genomförde hade jag aldrig kunnat göra på egen hand, det hade i så fall tagit väldigt lång tid. Genom att ta deras hjälp fick jag mycket mer tid att ta hand om det andra som behövde göras, det var jätteskönt att slippa den stressen som jag hade upplevt om jag tog hand om städningen själv. Hela situationen blev mycket mer behaglig, därmed har jag även hört av mig till dem efter det inför kalas och fester. Varje gång har jag blivit lika nöjd, jag uppskattar och älskar verkligen den hjälpen man får av detta städföretag i Uppsala. Kolla gärna in deras hemsida om ni skulle vara mer intresserade av dem, nu vet ni i alla fall vart ni kan vända er för att få riktigt bra hjälp med städningen. 

Du gillar kanske också...