Vandringsbyxor och andra friluftskläder

Hej på er i det fina vårvädret!

Har ni som jag börjat se över garderoben med friluftskläder? Nu väntar ju snart högsäsongen och den bästa årstiden för oss som älskar vandring och friluftsliv i Sverige. Jag satt och letade på nätet efter an bra outdoorbyxa som jag kan ha på årets utflykter och det finns ett stort utbud av vandringsbyxor och friluftskläder över lag. Man vill ju hitta en modell som är både snygg, skön och inte för dyr.

Hos Arukimasu finns det billiga friluftskläder som dessutom ser ut att nå upp till mina andra önskemål också. Jag har ett par vandringbyxor men skulle vilja ha en outdoorbyxa som jag har att byta med. Dels ifall det ena paret ligger i tvätten eller blir blöta. Är man ute mycket på sådana aktiviteter så räcker det ju knappast med en uppsättning av friluftskläder tycker jag. Det vore kul också att testa ett annat märke än det jag har idag för annars vet man ju inte om man får en ny favorit. Därför tänkte jag beställa ett par vandringsbyxor från Arukimasu som också är en allmän outdoorbyxa.

?Jacka har jag men jag kan rekommendera er som letar efter en att kika in på deras hemsida med för de har även ett utbud av jackor för både dam och herr. Jag ser så mycket fram emot alla vandringar och utflykter i sommar, jag ska både vandra här i närheten av där jag bor men också åka lite längre uppåt landet och utforska nya platser. En resa är bokad på egen hand och en ska jag göra tillsammans med en kompis. Sedan får vi se mer vad det blir, jag tänkte att man kan ta det lite som det kommer och anpassa utefter vädret också. Hoppas nu ni har en underbar dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...